01/08/2020 01/08/2020 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος θα τελεστεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων απόψε στις 7.30 μ.μ. εις ανάμνησιν της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου, που εορτάζεται 2 Αυγούστου ε.ε. Αύριο, Κυριακή, 2 Αυγούστου από τις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος....
01 Αυγούστου, 2020 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 16:00

Πανηγυρικός Εσπερινός απόψε στον Άγιο Στέφανο Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός απόψε στον Άγιο Στέφανο Τρικάλων

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος θα τελεστεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων απόψε στις 7.30 μ.μ. εις ανάμνησιν της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου, που εορτάζεται 2 Αυγούστου ε.ε.

Αύριο, Κυριακή, 2 Αυγούστου από τις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών παρακαλεί τους φιλέορτους και φιλακόλουθους Χριστιανούς να προσέλθουν στις εορταστικές Ακολουθίες και να λάβουν τη χάρη και ευλογία του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου.

Κατά τη διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων