29/04/2022 29/04/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα άρχισαν οι εκδηλώσεις για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Συνοικία των Σαραγίων Τρικάλων. Του Πανηγυρικού Εσπερινού που τελέσθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Εμμανουήλ, Στρατιωτικός Ιερεύς της Αεροπορικής Βάσεως...
29 Απριλίου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 13:19

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα άρχισαν οι εκδηλώσεις για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Συνοικία των Σαραγίων Τρικάλων. Του Πανηγυρικού Εσπερινού που τελέσθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Εμμανουήλ, Στρατιωτικός Ιερεύς της Αεροπορικής Βάσεως Ελευσίνος ο οποίος μίλησε καταλλήλως για την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού πραγματοποιήθηκε η έξοδος και η ιερά λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής και της Παναγίας Δεξιάς, με την συμμετοχή πλήθους πιστών και ιερέων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων