01/05/2022 01/05/2022 Τελέστηκε το Σάββατο της Διακαινησίμου 30 Απριλίου 2022 το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Θωμά στα Ανταλλάξιμα Τρικάλων ο Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Εμμανουήλ, Στρατιωτικός Ιερέας της Αεροπορικής Βάσεως Ελευσίνος ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή....
01 Μαΐου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2022 - 14:19

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά Ανταλλαξίμων Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά Ανταλλαξίμων Τρικάλων

Τελέστηκε το Σάββατο της Διακαινησίμου 30 Απριλίου 2022 το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Θωμά στα Ανταλλάξιμα Τρικάλων ο Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Εμμανουήλ, Στρατιωτικός Ιερέας της Αεροπορικής Βάσεως Ελευσίνος ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων