28/03/2023 28/03/2023 Τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Τους ύμνους του Εσπερινού απέδωσε θαυμάσια εκλεκτός χορός ψαλτών. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου, ο Ιερομόναχος Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης, Υμνογράφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας,...
28 Μαρτίου, 2023 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 20:31

Πνευματική ομιλία του Ιερομονάχου Αθανασίου Σιμωνοπετρίτη στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πνευματική ομιλία του Ιερομονάχου Αθανασίου Σιμωνοπετρίτη στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Τους ύμνους του Εσπερινού απέδωσε θαυμάσια εκλεκτός χορός ψαλτών.

Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου, ο Ιερομόναχος Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης, Υμνογράφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, εκ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, με τον εμπνευσμένο λόγο του ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Κατανυκτικός Εσπερινός της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης 26.3.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων