14/07/2019 14/07/2019 Εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οικουμενικού και ιδιαιτέρως λαοφιλούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων. Την παραμονή 11 Ιουλίου 2019 τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία με την συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών κάθε ηλικίας, οι οποίοι από νωρίς είχαν κατακλύσει τον Ναό, δείχνοντας την ιδιαίτερη ευλάβεια και αγάπη τους προς τον μεγάλο Άγιο. Κατά...
14 Ιουλίου, 2019 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2019 - 13:43

Πυροσβέστης χειροτονήθηκε Διάκονος στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Πυροσβέστης χειροτονήθηκε Διάκονος στα Τρίκαλα

Εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οικουμενικού και ιδιαιτέρως λαοφιλούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την παραμονή 11 Ιουλίου 2019 τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία με την συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών κάθε ηλικίας, οι οποίοι από νωρίς είχαν κατακλύσει τον Ναό, δείχνοντας την ιδιαίτερη ευλάβεια και αγάπη τους προς τον μεγάλο Άγιο.

Κατά την Ιερά Αγρυπνία ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος και συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενοι από ιερείς της πόλεως των Τρικάλων και των γύρω χωρίων.

Τους ύμνους απέδωσε θαυμάσια ο εκλεκτός χορός «Τρίκκης Μελωδοί», υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Δημητρίου Λάσκου.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας τελέσθηκε η εις Διάκονο Χειροτονία του Πυροσβέστη κ. Θεοδώρου Βάλλα ο οποίος έλαβε το όνομα Παΐσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων