02/05/2023 02/05/2023 Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου η ενορία Αγίων Αποστόλων Σερβωτών υπό την οργάνωση του εφημερίου π. Βασιλείου Παπαδημητρίου και σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Σερβωτών, τον Α. Ο. Σερβωτών, το Μορφωτικό Σύλλογο Σερβωτών και το Γενικό Νοσοκομείο...
02 Μαΐου, 2023 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 12:24

Σερβωτά Τρικάλων: Προσέφεραν εκτός από αίμα και την αγάπη τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο

Διαδώστε:
Σερβωτά Τρικάλων: Προσέφεραν εκτός από αίμα και την αγάπη τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου η ενορία Αγίων Αποστόλων Σερβωτών υπό την οργάνωση του εφημερίου π. Βασιλείου Παπαδημητρίου και σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Σερβωτών, τον Α. Ο. Σερβωτών, το Μορφωτικό Σύλλογο Σερβωτών και το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων διοργάνωσε αιμοδοσία εντός του Ιερού Ναού.

Πολλοί από τους κατοίκους των Σερβωτών πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την… αγάπη τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Άλλωστε με την φροντίδα των υπεύθυνων ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου Τρικάλων όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Το αντίθετο, όσοι προσφέρουν το αίμα τους κερδίζουν και την πνευματική τους ανάταση και αυτό είναι μεγάλο κέρδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων