18/01/2022 18/01/2022 Τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάσθηκε στην πόλη των Τρικάλων η Ιερά Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Αθανασίου του Μεγάλου, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας. Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέσθηκε την 17η Ιανουαρίου 2022 το απόγευμα Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος με την...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 11:59

Στον Άγιο Αθανάσιο Μπάρας ο Μητροπολίτης Τρίκκης

Διαδώστε:
Στον Άγιο Αθανάσιο Μπάρας ο Μητροπολίτης Τρίκκης

Τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάσθηκε στην πόλη των Τρικάλων η Ιερά Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Αθανασίου του Μεγάλου, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που τελέσθηκε την 17η Ιανουαρίου 2022 το απόγευμα Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος με την συμμετοχή ιερέων της πόλεως και των χωρίων.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων