28/05/2021 28/05/2021 Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου ο Ιερός κλήρος και ο λαός των Τρικάλων προϋπάντησαν πανδήμως έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος την...
28 Μαΐου, 2021 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2021 - 10:53

Τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνα

Διαδώστε:
Τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνα

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου ο Ιερός κλήρος και ο λαός των Τρικάλων προϋπάντησαν πανδήμως έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος του Πολιούχου και κραταιού προστάτου της Επαρχίας.

Την Ιερά Κάρα κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Δουσικιώτης, ο οποίος και ομίλησε καταλλήλως πριν το πέρας του Εσπερινού.

Προ της εισόδου στον Ιερό Ναό τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώπιον του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.

Μετά το πέρας της υποδοχής τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  κ. Χρυσοστόμου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων