06/09/2022 06/09/2022 Για μια ακόμη χρονιά εορτάσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων η αμφίπλευρη Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ». Πλήθος ευλαβών προσκυνητών από το χωρίο των Μεγάλων Καλυβίων και των γύρω περιοχών προσήλθαν με κατάνυξη για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου,...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 14:58

Τίμησαν την Παναγία «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» την «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗ»

Διαδώστε:
Τίμησαν την Παναγία «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» την «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗ»

Για μια ακόμη χρονιά εορτάσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων η αμφίπλευρη Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ».

Πλήθος ευλαβών προσκυνητών από το χωρίο των Μεγάλων Καλυβίων και των γύρω περιοχών προσήλθαν με κατάνυξη για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου, της επονομαζόμενης «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ».

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας σε οδούς της ενορίας.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Κουκουμπάνης ο οποίος ομίλησε για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων