17/07/2021 17/07/2021 Την Ιερά Μνήμη της αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εόρτασε η Θεσσαλονίκη και ο περικαλλής ναός της Αγίας στην Άνω Τούμπα. Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ανθίμου, Χοροστάτησε κατά το Μεθέορτο Εσπερινό με τη συμμετοχή ευσεβούς εκκλησιάσματος και πλήθους κληρικών,...
17 Ιουλίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 20:52

Της Αγίας Μαρίνας με Ευχέλαιο στην Άνω Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Της Αγίας Μαρίνας με Ευχέλαιο στην Άνω Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Ιερά Μνήμη της αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εόρτασε η Θεσσαλονίκη και ο περικαλλής ναός της Αγίας στην Άνω Τούμπα.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ανθίμου, Χοροστάτησε κατά το Μεθέορτο Εσπερινό με τη συμμετοχή ευσεβούς εκκλησιάσματος και πλήθους κληρικών, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά το πέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων