22/04/2022 22/04/2022 Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι στο μνημείο πάντων των κεκοιμημένων ιεροψαλτών του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κυρίτσης. Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Αθανάσιος Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Λεμονάς, ο Γενικός...
22 Απριλίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2022 - 19:03

Τρισάγιο για όλους τους κεκοιμημένους ιεροψάλτες σήμερα στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Τρισάγιο για όλους τους κεκοιμημένους ιεροψάλτες σήμερα στα Τρίκαλα

Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι στο μνημείο πάντων των κεκοιμημένων ιεροψαλτών του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κυρίτσης.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Αθανάσιος Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Λεμονάς, ο Γενικός Γραμματέας κ.Αθανάσιος Λαμπρόπουλος καθώς και μέλη του Σωματείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων