26/09/2021 28/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από εκστρατεία αγάπης που διοργάνωσε, εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Εύβοια. Η αποστολή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 από τους ιερείς Εφραίμ Γιαννάκο...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 21:02

Τρόφιμα για πυρόπληκτους της Εύβοιας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Τρόφιμα για πυρόπληκτους της Εύβοιας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από εκστρατεία αγάπης που διοργάνωσε, εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Εύβοια.

Η αποστολή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 από τους ιερείς Εφραίμ Γιαννάκο και Αναστάσιο Γκαβοτζήμα.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Αρχιερατικό επίτροπο Ιστιαίας Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Θάνο, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος όλες αυτές τις ημέρες ήταν παρών και με τις κατάλληλες οδηγίες συντόνιζε την όλη προσπάθεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων