19/11/2021 19/11/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων, για την περίοδο του Σαρανταλείτουργου των Χριστουγέννων, κατόπιν ευλογίας και Πνευματικής Μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα τελείται κάθε βράδυ από ώρα 8:00 μ.μ. έως 10:00 βραδινή Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Θεία Λειτουργία, για τους εργαζομένους γονείς και όσους δεν μπορούν λόγω...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 20:02

Βραδινό Σαρανταλείτουργο στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Βραδινό Σαρανταλείτουργο στα Τρίκαλα

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων, για την περίοδο του Σαρανταλείτουργου των Χριστουγέννων, κατόπιν ευλογίας και Πνευματικής Μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα τελείται κάθε βράδυ από ώρα 8:00 μ.μ. έως 10:00 βραδινή Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Θεία Λειτουργία, για τους εργαζομένους γονείς και όσους δεν μπορούν λόγω εργασίας ή άλλων καθηκόντων να παραβρίσκονται στη πρωινή Θεία Λειτουργία.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων