23/01/2023 23/01/2023 Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός κλήρος και ο πιστός λαός προϋπάντησε πανδήμως έμπροσθεν του παλιού Δημαρχείου Φαλώρειας στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» το  Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023. Με την άφιξη την Ιεράς Εικόνος...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 19:55

Υποδέχθηκαν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων

Διαδώστε:
Υποδέχθηκαν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ο Ιερός κλήρος και ο πιστός λαός προϋπάντησε πανδήμως έμπροσθεν του παλιού Δημαρχείου Φαλώρειας στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» το  Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

Με την άφιξη την Ιεράς Εικόνος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και συγχοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχη κ. Χρυσοστόμου.

Πριν το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων χειροθέτησε σε Πνευματικό τον εφημέριο του Ναού π. Δημήτριο Ζιώγα. Εν συνεχεία χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Κωνσταντίνο Μόρφο. Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πλάτων αναφέρθηκε στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων 21.1.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων