14/12/2021 14/12/2021 Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Ζακυνθινός Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ενόψει της εορτής του αγαπημένου Αγίου των Ζακυνθινών και Πολιούχου του νησιού, Αγίου Διονυσίου, στις 17 Δεκεμβρίου. Ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι η λιτανεία του άφθαρτου σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου φέτος θα περιοριστεί έως τον Άγιο Παύλο, ενώ  εάν βρέχει, δεν θα γίνει και θα αναγκαστούν...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 15:53

Δωδώνης Χρυσόστομος: «Όλα θα εξελιχθούν όπως θέλει ο Θεός»

Διαδώστε:
Δωδώνης Χρυσόστομος: «Όλα θα εξελιχθούν όπως θέλει ο Θεός»

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Ζακυνθινός Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ενόψει της εορτής του αγαπημένου Αγίου των Ζακυνθινών και Πολιούχου του νησιού, Αγίου Διονυσίου, στις 17 Δεκεμβρίου. Ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι η λιτανεία του άφθαρτου σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου φέτος θα περιοριστεί έως τον Άγιο Παύλο, ενώ  εάν βρέχει, δεν θα γίνει και θα αναγκαστούν να περιοριστούν στον Ναό. Ακόμα, μίλησε για τον κορωνοϊό, αυτή τη φορά λέγοντας ότι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο λογική και μυαλό. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρόσθεσε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως θέλει ο Θεός και όχι όπως θέλουν οι άνθρωποι.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης Δωδώνης μίλησε για το φλέγον και ακανθώδες ζήτημα του Ναυαγίου, καθώς και για τις νήσους Στροφάδες, όπου βρίσκεται το Καστρομονάστηρο στο οποίο εγκαταβίωσε ο Άγιος Διονύσιος.

Πηγή video: zantetimes.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων