28/01/2021 28/01/2021 Στην ετήσια συνάντησή της  η Συνέλευση των Κανονικών Ορθόδοξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κήρυξε το 2021  Έτος της Νεολαίας, με σκοπό την ενίσχυση της διακονίας σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν στην παρουσία και τις δυνατότητες των νέων μέσα στην Εκκλησία. Η παρουσία της Νεολαίας,...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 7:58

2021: Η χρονιά της νεολαίας

Διαδώστε:
2021: Η χρονιά της νεολαίας

Στην ετήσια συνάντησή της  η Συνέλευση των Κανονικών Ορθόδοξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κήρυξε το 2021  Έτος της Νεολαίας, με σκοπό την ενίσχυση της διακονίας σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν στην παρουσία και τις δυνατότητες των νέων μέσα στην Εκκλησία.

Η παρουσία της Νεολαίας, ως πλήρους μέλους του Σώματος του Χριστού, είναι απαραίτητη για τη ζωή των Ορθοδόξων κοινοτήτων στις ΗΠΑ: “Η νεολαία είναι το παρόν και το μέλλον μας” τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Η Συνέλευση των Επισκόπων, σε συνεργασία με τους Ορθόδοξους Διευθυντές Νεότητας της Βόρειας Αμερικής, σχεδιάζει μια πληθώρα εκδηλώσεων τους επόμενους μήνες.
Το σχέδιο περιλαμβάνει μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα διατεθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες στο orthodoxyouth.net και στο Assemblyofbishops.org .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων