23/09/2021 23/09/2021 Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2021, η ξενάγηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στο σημείο μηδέν και στον Άγιο Νικόλαο στον Μανχάταν, λόγω προσθήκης συνάντησης με την διευθυντική ομάδα της Wall Street Journal. Όπως είχε πει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ήταν υπό...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 23:00

Αναβάλλεται η ξενάγηση του Πρωθυπουργού από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η ξενάγηση του Πρωθυπουργού από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2021, η ξενάγηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στο σημείο μηδέν και στον Άγιο Νικόλαο στον Μανχάταν, λόγω προσθήκης συνάντησης με την διευθυντική ομάδα της Wall Street Journal.

Όπως είχε πει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ήταν υπό διαμόρφωση.

Υπενθυμίζεται ότι για αύριο είναι προγραμματισμένη και η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και η συνάντηση με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων