04/04/2020 04/04/2020 “Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος. Είναι και αυτό μυστήριο άχραντο: είναι το μυστήριο της αγάπης” Με αυτό το μήνυμα προτρέπει τους πιστούς να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις των νοσοκομείων για την προσφορά αίματος, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει στο προσκήνιο τις μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος και ο Αρχιεπίσκοπος...
04 Απριλίου, 2020 - 22:35

Αρχιεπ. Αμερικής: “Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: “Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος”

“Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος. Είναι και αυτό μυστήριο άχραντο: είναι το μυστήριο της αγάπης”

Με αυτό το μήνυμα προτρέπει τους πιστούς να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις των νοσοκομείων για την προσφορά αίματος, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει στο προσκήνιο τις μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος και ο Αρχιεπίσκοπος επέλεξε μέσα από ένα βίντεο να παρακινήσει τους πιστούς να αφιερώσουν 10 λεπτά για την προσφορά στον αδελφό μας.

“Μέχρι τώρα απολαμβάναμε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά. Να γίνουμε εμείς ευχαριστία για να σώσουμε τον κόσμο με το αίμα μας. Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος. Είναι και αυτό μυστήριο άχραντο: είναι το μυστήριο της αγάπης”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων