27/02/2021 27/02/2021 Στην διάθεση του ποσού των $14.000 δολαρίων (11.600 ευρώ περίπου) προς φιλανθρωπικές δομές του Τέξας για την ανακούφιση των πληγέντων από την πρόσφατη φονική χιονοθύελλα που σάρωσε την αμερικανική πολιτεία, προέβη η Εθνική Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Ντένβερ. Οι παραλήπτες της...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 17:40

Αρχιεπισκοπή Αμερικής: $14.000 για τους πληγέντες του Τέξας

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Αμερικής: $14.000 για τους πληγέντες του Τέξας

Στην διάθεση του ποσού των $14.000 δολαρίων (11.600 ευρώ περίπου) προς φιλανθρωπικές δομές του Τέξας για την ανακούφιση των πληγέντων από την πρόσφατη φονική χιονοθύελλα που σάρωσε την αμερικανική πολιτεία, προέβη η Εθνική Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Ντένβερ. Οι παραλήπτες της δωρεάς είναι τέσσερις δομές στο Χιούστον και στο Φορτ Γουόρθ που έχουν την δυνατότητα να παράσχουν βοήθεια σε μεγάλο αριθμό πληγέντων και οι οποίες θα λάβουν το ποσό των $3.500 δολαρίων έκαστη. Τα χρήματα θα καλύψουν άμεσες ανάγκες, όπως η διανομή τροφίμων και νερού.

Οι χιονοθύελλες και το κύμα πολικού ψύχους στο ασυνήθιστο σε τέτοια φαινόμενα Τέξας προκάλεσαν μπλακάουτ σε μεγάλο μέρος της πολιτείας, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 24 ανθρώπους και διέλυσαν μέρος του δικτύου ύδρευσης, με σωληνώσεις να σπάνε ακόμα και μέσα σε σπίτια. Στην κορύφωση του κύματος κακοκαιρίας, δεν είχαν ρεύμα 4 εκατ. Τεξανοί.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχιεπισκοπή Αμερικής: $14.000 για τους πληγέντες του Τέξας

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων