18/02/2021 21/02/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας κ. Πορφύριο για την εκλογή του ως ο 46ος Πατριάρχης Σερβίας, απευθύνει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Άξιος ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Σερβίας, Μακαριώτατος κ. Πορφύριος, ο από Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας. Συγχαίρουμε το νέο Πατριάρχη και του ευχόμαστε έτη πολλά...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2021 - 0:59

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: “Άξιος ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Σερβίας”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: “Άξιος ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Σερβίας”

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας κ. Πορφύριο για την εκλογή του ως ο 46ος Πατριάρχης Σερβίας, απευθύνει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Άξιος ο νεοεκλεγείς Πατριάρχης Σερβίας, Μακαριώτατος κ. Πορφύριος, ο από Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνας. Συγχαίρουμε το νέο Πατριάρχη και του ευχόμαστε έτη πολλά ευλογημένης πρωθιεραρχικής διακονίας στην υπηρεσία του ευγενούς και πιστού σερβικού λαού και της εκκλησίας του.”, αναφέρει ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων