16/02/2020 16/02/2020 Στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκειμένου να παρακολουθήσει το 44ο ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου.  Χθες το βράδυ, οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου παρέθεσαν δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου. Κατά τη διάρκεια του δείπνου παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο μια επιταγή, με σκοπό τα χρήματα αυτά να διατεθούν για την...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 21:38

Ακόμη μια χορηγία για τον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν

Διαδώστε:
Ακόμη μια χορηγία για τον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν

Στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκειμένου να παρακολουθήσει το 44ο ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου. 

Χθες το βράδυ, οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου παρέθεσαν δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου. Κατά τη διάρκεια του δείπνου παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο μια επιταγή, με σκοπό τα χρήματα αυτά να διατεθούν για την ανέγερση του Ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν.

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του ευχαρίστησε για την ευγενική αυτή χορηγία και υποσχέθηκε πως ο ναός θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων