15/09/2020 15/09/2020 “Διασώζουμε τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού και το Ελληνικό Κολλέγιο, για να αποτελούν ζωντανές πηγές της ορθόδοξης θεολογίας και του ελληνικού πολιτισμού για την Εκκλησία μας στην Αμερική. Το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό, καθώς καθηγητές και φοιτητές βελτιώνονται διαρκώς” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του. Σε συνέχεια της όμορφης...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 22:30

“Διασώζουμε τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού και το Ελληνικό Κολλέγιο”

Διαδώστε:
“Διασώζουμε τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού και το Ελληνικό Κολλέγιο”

“Διασώζουμε τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού και το Ελληνικό Κολλέγιο, για να αποτελούν ζωντανές πηγές της ορθόδοξης θεολογίας και του ελληνικού πολιτισμού για την Εκκλησία μας στην Αμερική. Το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό, καθώς καθηγητές και φοιτητές βελτιώνονται διαρκώς” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του.

Σε συνέχεια της όμορφης γιορτής στο Hellenic College Holy Cross, o Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Maliotis Cultural Center και στη συνέχεια το Ελληνικό Προξενείο στη Βοστώνη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων