28/04/2021 28/04/2021 Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ  και αναρρώνει στην οικία του, σύμφωνα με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Σχετικά με την περιπέτειά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε: «Όπως πολλοί γνωρίζετε, πραγματοποίησα μία αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα. Χτες, (Δευτέρα) με τη χάρη του Θεού...
28 Απριλίου, 2021 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 17:00

Εξιτήριο για τον Μητροπολίτη Σικάγου

Διαδώστε:
Εξιτήριο για τον Μητροπολίτη Σικάγου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ  και αναρρώνει στην οικία του, σύμφωνα με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Σχετικά με την περιπέτειά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε: «Όπως πολλοί γνωρίζετε, πραγματοποίησα μία αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα. Χτες, (Δευτέρα) με τη χάρη του Θεού και με την άοκνη βοήθεια της ομάδας των ιατρών και των νοσηλευτών, έλαβα εξιτήριο. Επί του παρόντος ακολουθώ τις εντολές του ιατρού μου για ανάπαυση και προγραμματίζω να ξεκινήσω τις καθημερινές μου ευθύνες.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο με συγκίνησαν οι σκέψεις σας, η αγάπη και η αλληλεγγύη σας», ανέφερε σε άλλο σημείο, συμπληρώνοντας πως «Καθώς πλησιάζομε την Ανάσταση του Κυρίου μας και Σωτήρος Ιησού Χριστού, σας εκφράζω την ειλικρινή και εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου. Καλή Ανάσταση!».

Ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ την Κυριακή 18 Απριλίου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο. Έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα, το οποίο και αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τη Μητρόπολη Σικάγου, το περιστατικό δεν σχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ υπεβλήθη επιτυχώς σε εγχείρηση και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης η οποία προχωρεί πολύ καλά.

Στις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας θα τον αναπληρώνει ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Σικάγου, Επίσκοπος Εξαμιλίου Τιμόθεος.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων