23/10/2020 23/10/2020 “Η γενναιοδωρία της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Hellenic College Holy Cross είναι καταπληκτική” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Σήμερα λοιπόν, με χαρά υποδέχομαι την πρέσβη κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου για να μοιραστώ μαζί της, με τις Ελληνίδες, και τους Έλληνες, την πρόοδο του κορυφαίου εκπαιδευτικού ιδρύματος μας στην Αμερική”. Η κα...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 22:17

Ένα κεράκι στο Hellenic College Holy Cross με την Ελληνίδα πρέσβη

Διαδώστε:
Ένα κεράκι στο Hellenic College Holy Cross με την Ελληνίδα πρέσβη

“Η γενναιοδωρία της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Hellenic College Holy Cross είναι καταπληκτική” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Σήμερα λοιπόν, με χαρά υποδέχομαι την πρέσβη κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου για να μοιραστώ μαζί της, με τις Ελληνίδες, και τους Έλληνες, την πρόοδο του κορυφαίου εκπαιδευτικού ιδρύματος μας στην Αμερική”. Η κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου είναι πρέσβης της Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων