23/05/2019 23/05/2019 ΒΟΣΤΩΝΗ. Με ενθουσιασμό, με λόγια φιλόφρονα και την ιαχή «Αξιος», έγινε εκτενής αναφορά στην παμψηφεί ανάδειξη του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Η γενική συνέλευση παμψηφεί απεφάσισε να σταλεί συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο...
23 Μαΐου, 2019 - 20:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 - 20:11

Ενθουσιασμός στη Βοστώνη για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Διαδώστε:
Ενθουσιασμός στη Βοστώνη για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

ΒΟΣΤΩΝΗ. Με ενθουσιασμό, με λόγια φιλόφρονα και την ιαχή «Αξιος», έγινε εκτενής αναφορά στην παμψηφεί ανάδειξη του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η γενική συνέλευση παμψηφεί απεφάσισε να σταλεί συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, καθώς και σχετικό ψήφισμα να δημοσιευτεί στον Ομογενειακό «Εθνικό Κήρυκα», αλλά και αγγελία ευχών.

ΦΩΤΟ: Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλης Καυκάς (όρθιος) δίνει την αναφορά πεπραγμένων της 18μηνης θητείας του διοικητικού συμβουλίου. Διακρίνονται από αριστερά: Βασίλης Βασιλειάδης Β αντιπρόεδρος, Δρ. Αθανάσιος Καραγιώργος Α αντιπρόεδρος, Γιάννης Νικολάου προεδρεύων της γενικής συνέλευσης, Ολγα Φώτου γενική γραμματέας, Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιου ειδική γραμματέας.

 

(Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ –  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων