15/09/2022 15/09/2022 Το νέο γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, καλωσόρισε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, ως διάδοχος ύστερα από έξι χρόνια του Κωνσταντίνου Κούτρα, συνάντησε εθιμοτυπικά στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 23:47

Εθιμοτυπική συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής με το νέο γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής με το νέο γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Το νέο γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, καλωσόρισε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, ως διάδοχος ύστερα από έξι χρόνια του Κωνσταντίνου Κούτρα, συνάντησε εθιμοτυπικά στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων