18/07/2019 18/07/2019 Στη συζήτηση για την προστασία ευάλωτων θρησκευτικών μειονοτήτων σε περιοχές κρίσεων και συγκρούσεων μίλησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τη Τετάρτη 17 Ιουλίου. Η ομιλία του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Υπουργικής Συνόδου για την προώθηση των Θρησκευτικών Ελευθεριών που διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυναν ο Υπουργός...
18 Ιουλίου, 2019 - 8:33

Για τις θρησκευτικές μειονότητες μίλησε ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Για τις θρησκευτικές μειονότητες μίλησε ο Αρχιεπ. Αμερικής

Στη συζήτηση για την προστασία ευάλωτων θρησκευτικών μειονοτήτων σε περιοχές κρίσεων και συγκρούσεων μίλησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τη Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Η ομιλία του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Υπουργικής Συνόδου για την προώθηση των Θρησκευτικών Ελευθεριών που διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυναν ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και ο πρέσβης για τις Θρησκευτικές ελευθερίες Σάμιουελ Μπράουνμπακ.

Στη συζήτηση μετέχει και ο Έλληνες Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων