27/10/2020 27/10/2020 Η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα εορτάσει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 την 29η επέτειο της ενθρονίσεως του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου και τη μνήμη του Αγίου Ελπιδοφόρου, προστάτη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου. Οι πιστοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής προσκαλούνται στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 9:48

Η Αρχιεπ. Αμερικής ανακοινώνει την εορτή του Αγ. Ελπιδοφόρου

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Αμερικής ανακοινώνει την εορτή του Αγ. Ελπιδοφόρου

Η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα εορτάσει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 την 29η επέτειο της ενθρονίσεως του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου και τη μνήμη του Αγίου Ελπιδοφόρου, προστάτη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου.

Οι πιστοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής προσκαλούνται στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος. Θα εφαρμοστούν πιστά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον ιό COVID–19, ενώ η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος παρακαλεί να μη αποσταλούν δώρα, αλλά οι τυχόν προσφορές να απευθυνθούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ώστε να κατατεθούν στο Ταμείο Σύνταξης Κληρικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων