17/11/2019 17/11/2019 “Η δύναµη της Θείας Λειτουργίας έγκειται στην καλλιέργεια της αγάπης και της «ἐν Χριστῷ» ενότητας. Προϋπόθεση για την συµµετοχή µας σε αυτήν είναι να συγχωρούµε, να αγαπούµε και να είµαστε ενωµένοι µε όλους τούς συνανθρώπους µας. Μέσα από τον λειτουργικό και υµνολογικό πλούτο αυτών των σαράντα ηµερών, εύχοµαι, αγαπητοί µου αδελφοί, µε τρόπο πνευµατικό να...
17 Νοεμβρίου, 2019 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 11:36

“Η δύναμη της Θείας Λειτουργίας προϋποθέτει ενότητα”

Διαδώστε:
“Η δύναμη της Θείας Λειτουργίας προϋποθέτει ενότητα”

“Η δύναµη της Θείας Λειτουργίας έγκειται στην καλλιέργεια της αγάπης και της «ἐν Χριστῷ» ενότητας. Προϋπόθεση για την συµµετοχή µας σε αυτήν είναι να συγχωρούµε, να αγαπούµε και να είµαστε ενωµένοι µε όλους τούς συνανθρώπους µας. Μέσα από τον λειτουργικό και υµνολογικό πλούτο αυτών των σαράντα ηµερών, εύχοµαι, αγαπητοί µου αδελφοί, µε τρόπο πνευµατικό να «προεορτάσωµεν Χριστοῦ τὰ Γενέθλια καὶ, ἐπάραντες τὸν νοῦν, ἐπὶ τὴν Βηθλεὲµ ἀναχθῶµεν»” τονίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος στο μήνυμα του για την έναρξη της νηστείας των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων