29/09/2019 29/09/2019 Με την πεποίθηση ότι οι νέοι άνθρωποι παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή της Εκκλησίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος συναντήθηκε με νέους της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας κατά τη διάρκεια της ποιμαντικής του επίσκεψης στην εορταστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια της κοινότητας. Ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε στους νέους ότι αποτελούν και το παρόν και...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 12:27

“Βασικό ρόλο στη ζωή της Εκκλησίας οι νέοι”

Διαδώστε:
“Βασικό ρόλο στη ζωή της Εκκλησίας οι νέοι”

Με την πεποίθηση ότι οι νέοι άνθρωποι παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή της Εκκλησίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος συναντήθηκε με νέους της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας κατά τη διάρκεια της ποιμαντικής του επίσκεψης στην εορταστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια της κοινότητας.

Ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε στους νέους ότι αποτελούν και το παρόν και το μέλλον της Εκκλησίας και ότι οι μεγαλύτεροι έχουν πολλά να μάθουν από αυτούς. Τους προέτρεψε μάλιστα να αναζητήσουν ηγετικές θέσεις στην κοινότητα – συμπεριλαμβανομένου και του Ενοριακού Συμβουλίου.

Οι νέοι δώρισαν στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο ένα καλάθι παιχνίδια για το σκύλο του! Εκατοντάδες ενορίτες και αξιωματούχοι παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις ανάμεσα τους και ο Γερουσιαστής Richard Blumenthal.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων