20/06/2019 20/06/2019 Πλήθος πιστών, ιεράρχες και ιερείς, αξιωματούχοι, διπλωμάτες, εξέχουσες προσωπικότητες της ομογένειας, αλλά και δεκάδες παιδιά ντυμένα με ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές, έδωσαν τα ξημερώματα ένα άρωμα Ελλάδος, στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης, υποδεχόμενοι τον νέο Ποιμενάρχη τους, Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο. Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου στο αεροδρόμιο Κένεντι, λίγη ώρα μετά την αποβίβασή...
20 Ιουνίου, 2019 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2019 - 16:43

Η ομιλία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο αεροδρόμιο Κένεντι

Διαδώστε:
Η ομιλία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο αεροδρόμιο Κένεντι

Πλήθος πιστών, ιεράρχες και ιερείς, αξιωματούχοι, διπλωμάτες, εξέχουσες προσωπικότητες της ομογένειας, αλλά και δεκάδες παιδιά ντυμένα με ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές, έδωσαν τα ξημερώματα ένα άρωμα Ελλάδος, στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης, υποδεχόμενοι τον νέο Ποιμενάρχη τους, Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου στο αεροδρόμιο Κένεντι, λίγη ώρα μετά την αποβίβασή του, με ελληνικούς υπότιτλους, υπό την επιμέλεια του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων