23/08/2019 23/08/2019 Με τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής, του Πατριαρχείου Αντιοχείας, κ. Ιωσήφ συναντήθηκε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Οι δύο ιεράρχες συζήτησαν διάφορα ποιμαντικά και εκκλησιαστικά ζητήματα τα οποία απασχολούν το ποίμνιο της Αμερικής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως το μέλλον της Ορθοδοξίας μέσα στην Αμερικανική κοινωνία θα διασφαλιστεί μόνο μέσα από...
23 Αυγούστου, 2019 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 18:31

“Η Ορθοδοξία στην Αμερική πρέπει να στηριχτεί στην ενότητα”

Διαδώστε:
“Η Ορθοδοξία στην Αμερική πρέπει να στηριχτεί στην ενότητα”

Με τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής, του Πατριαρχείου Αντιοχείας, κ. Ιωσήφ συναντήθηκε χθες ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Οι δύο ιεράρχες συζήτησαν διάφορα ποιμαντικά και εκκλησιαστικά ζητήματα τα οποία απασχολούν το ποίμνιο της Αμερικής.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως το μέλλον της Ορθοδοξίας μέσα στην Αμερικανική κοινωνία θα διασφαλιστεί μόνο μέσα από την ενότητα.

Ακολούθησε γεύμα ενώ οι ιεράρχες υποσχέθηκαν πως οι συναντήσεις τους για συζήτηση και συνεργασία θα γίνουν συντομότερες.

Η επίσκεψη αυτή του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Πατριαρχείου Αντιοχείας ήταν η πρώτη μετά την ενθρόνιση του στην Αρχιεπισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων