12/02/2020 12/02/2020 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 11 Φεβρουαρίου η συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ταμείου Πίστις: Κληροδότημα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας το Ταμείο «Πίστη: Για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία» (Faith Endowment Fund) αποφάσισε να δώσει το ποσό των είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων για την αποπεράτωση του...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 9:51

Η “Πίστη” δίνει 20 εκατ. δολ. για τον Άγιο Νικόλαο

Διαδώστε:
Η “Πίστη” δίνει 20 εκατ. δολ. για τον Άγιο Νικόλαο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 11 Φεβρουαρίου η συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ταμείου Πίστις: Κληροδότημα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας το Ταμείο «Πίστη: Για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία» (Faith Endowment Fund) αποφάσισε να δώσει το ποσό των είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων για την αποπεράτωση του Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Εμπορικό Κέντρο της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση αυτή ελήφθη χθες κατά τις εργασίες της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων