13/10/2022 13/10/2022 Στη δημοσιότητα έδωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, αναφορικά με ένα περιστατικό βανδαλισμού, που είχε λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στο Μπρούκλιν, το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS New York, πρόκειται για το συμβάν της 17ης Ιουλίου 2022, όταν ένας άγνωστος άνδρας προσέγγισε τον...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 10:55

Καταγράφηκε ο δράστης του βανδαλισμού στους Τρεις Ιεράρχες στο Μπρούκλιν

Διαδώστε:
Καταγράφηκε ο δράστης του βανδαλισμού στους Τρεις Ιεράρχες στο Μπρούκλιν

Στη δημοσιότητα έδωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, αναφορικά με ένα περιστατικό βανδαλισμού, που είχε λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στο Μπρούκλιν, το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS New York, πρόκειται για το συμβάν της 17ης Ιουλίου 2022, όταν ένας άγνωστος άνδρας προσέγγισε τον χώρο της εκκλησίας και έριξε μαύρη μπογιά, σε μια κίνηση η οποία θεωρείται, εκτός από βανδαλισμός, και πράξη μίσους, με αποτέλεσμα να περάσει στην αρμοδιότητα της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD Hate Crimes Task Force).

Η Αστυνομία τονίζει πως οποιοσδήποτε έχει πληροφορία ή αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 1-800-577-8477, ή να αποστείλει ιδιωτικό γραπτό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας

https://crimestoppers.nypdonline.org/ και του Twitter (@NYPDTips).

Πηγή: Eθνικός Κήρυκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων