07/10/2019 07/10/2019 Αρχιερατική θεία λειτουργία ετελέσθη χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Μασαχουσέτη. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συλλειτούργησε με τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο. “Κάθε Κυριακή είναι σαν Πάσχα, σαν εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου. Μπορεί να μην ψάλλουμε το Χριστός Ανέστη όλο τον χρόνο, ωστόσο κάθε Κυριακή υμνούμε την νίκη...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 10:14

“Κάθε Κυριακή είναι σαν Πάσχα!”

Διαδώστε:
“Κάθε Κυριακή είναι σαν Πάσχα!”

Αρχιερατική θεία λειτουργία ετελέσθη χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Μασαχουσέτη. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συλλειτούργησε με τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο.

“Κάθε Κυριακή είναι σαν Πάσχα, σαν εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου. Μπορεί να μην ψάλλουμε το Χριστός Ανέστη όλο τον χρόνο, ωστόσο κάθε Κυριακή υμνούμε την νίκη του Ιησού επί του θανάτου” δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος στο κήρυγμά του και πρόσθεσε: “Σε κάθε Ευαγγέλιο που διαβάζουμε, σε κάθε παραβολή κάθε θαύμα, μας παρουσιάζεται η νέα και καλύτερη ζωή, η ελπίδα της Αναστάσεως”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων