05/04/2020 05/04/2020 “Να κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε, να συμμετέχουμε και εμείς στην προσπάθεια να σώσουμε ζωές. Η πίστη μας είναι κάτι το οποίο μας δίνει δύναμη σε αυτές τις στιγμές όταν νιώθουμε αμφιβολία και φόβο, όταν αγχωνόμαστε και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε και ποιόν να ακούσουμε” αναφέρει με έμφαση και μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
05 Απριλίου, 2020 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2020 - 10:59

“Να προστατεύσουμε τις ζωές όλων των ανθρώπων”

Διαδώστε:
“Να προστατεύσουμε τις ζωές όλων των ανθρώπων”

“Να κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε, να συμμετέχουμε και εμείς στην προσπάθεια να σώσουμε ζωές. Η πίστη μας είναι κάτι το οποίο μας δίνει δύναμη σε αυτές τις στιγμές όταν νιώθουμε αμφιβολία και φόβο, όταν αγχωνόμαστε και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε και ποιόν να ακούσουμε” αναφέρει με έμφαση και μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ σε μήνυμά του προς τους πιστούς για την κρίσιμη περίοδο που περνούν οι πιστοί.

“Να ξέρετε ότι ο Χριστός είναι μαζί μας. Σας παρακαλώ κάντε ότι μπορείτε για να υπακούτε στις αρχές. Μένετε στο σπίτι σας. Θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύοσουμε τις ζωές όλων των ανθρώπων” συμπληρώνει ο κ. Ναθαναήλ.

Δείτε το μήνυμά του:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων