13/05/2019 13/05/2019 Πρωτοβουλίες για την επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero, αναλαμβάνει ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκη ‘Αντριου Κουόμο. Από το γραφείο του κυβερνήτη ανακοινώθηκε ότι μια ομάδα επτά εύρωστων επιχειρηματιών έχει δεσμευτεί να παράσχει τα απαιτούμενα χρήματα προκειμένου να αποπερατωθεί ο ναός, που αποτελεί σύμβολο του ελληνισμού και της...
13 Μαΐου, 2019 - 8:14

“Νέα πνοή” για τον Αγ.Νικόλαο στο Ground Zero

Διαδώστε:
“Νέα πνοή” για τον Αγ.Νικόλαο στο Ground Zero

Πρωτοβουλίες για την επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero, αναλαμβάνει ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκη ‘Αντριου Κουόμο.

Από το γραφείο του κυβερνήτη ανακοινώθηκε ότι μια ομάδα επτά εύρωστων επιχειρηματιών έχει δεσμευτεί να παράσχει τα απαιτούμενα χρήματα προκειμένου να αποπερατωθεί ο ναός, που αποτελεί σύμβολο του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σύμφωνα μάλιστα, με την The New York Post τόσο οι προθέσεις του Αμερικανού Κυβερνήτη και της “ομάδας των επτά” όσο και η έλευση του νέου Αρχιεπισκόπου, κ. Ελπιδοφόρου στην Αμερική συνθέτουν ένα ευνοϊκό σκηνικό για την συνέχιση και ολοκλήρωση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων