11/12/2019 11/12/2019 Ο Γιώργος Καντώνης εξελέγη νέος πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη. Κατά τη συνεδρίαση της Εφορείας υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. “Ο κ. Καντώνης έχει επιδείξει τις διοικητικές του ικανότητες όλους αυτούς τους μήνες που βρισκόταν στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης ευχαριστώ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:01

Νέος Πρόεδρος στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Νέος Πρόεδρος στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού

Ο Γιώργος Καντώνης εξελέγη νέος πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη. Κατά τη συνεδρίαση της Εφορείας υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

“Ο κ. Καντώνης έχει επιδείξει τις διοικητικές του ικανότητες όλους αυτούς τους μήνες που βρισκόταν στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης ευχαριστώ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο, ο οποίος κάλυψε όλο αυτό το διάστημα τη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του” τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων