30/03/2020 30/03/2020 Την αναβολή της επίσκεψης του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Η σημαντική αυτή επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες, όπως αυτές καθορίζονται από το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων CDC και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ώστε να διασφαλισθεί η υγεία των εκατομμυρίων Ορθοδόξων της...
30 Μαρτίου, 2020 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 22:04

Ο Αρχιεπ. Αμερικής για την αναβολή της επίσκεψης του Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής για την αναβολή της επίσκεψης του Οικ. Πατριάρχη

Την αναβολή της επίσκεψης του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Η σημαντική αυτή επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες, όπως αυτές καθορίζονται από το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων CDC και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ώστε να διασφαλισθεί η υγεία των εκατομμυρίων Ορθοδόξων της Αμερικής που προσδοκούσαν να λάβουν τις πατριαρχικές ευλογίες εκ του σύνεγγυς.

Για την αναβολή της επισκέψεως, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος σχολίασε:

Η υγεία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου αλλά και των πιστών μας, είναι η πρώτη προτεραιότητα σε αυτές τις στιγμές της πανδημίας. Η αναβολή της Πατριαρχικής Ποιμαντικής επισκέψεως είναι μια αναγκαία προφύλαξη για όλους. Όλοι στην Άρχιεπισκοπή Αμερικής εργαζόμαστε για να υποδεχτούμε ξανά τον Παναγιώτατο στο άμεσο μέλλον μετά το τέλος της πανδημίας. Μέχρι τότε, ευχόμαστε υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Παναγιωτάτου και παντός του σύμπαντος κόσμου.

Η επίσκεψη του Παναγιώτατου είχε προγραμματιστεί από τις 7 έως τις 17 Μαίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα προϊστατο της τελετής της απονομής των πτυχίων της Θεολογικής Σχολής της Βοστώνης, ενώ θα είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων