31/03/2020 31/03/2020 Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου εξέφρασε μέσα από το twitter ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.  Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στη προσωπικότητα του Μανώλη Γλέζου με την προτροπή οι αγώνες του να μας εμπνέουν αυτές τις δύσκολες ώρες. “Θα θυμόμαστε για πάντα τον ήρωα Μανώλη Γλέζο ο οποίος τον Μάιο του 1941...
31 Μαρτίου, 2020 - 16:25

Ο Αρχιεπ. Αμερικής για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου εξέφρασε μέσα από το twitter ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. 

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στη προσωπικότητα του Μανώλη Γλέζου με την προτροπή οι αγώνες του να μας εμπνέουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

“Θα θυμόμαστε για πάντα τον ήρωα Μανώλη Γλέζο ο οποίος τον Μάιο του 1941 κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Η διαρκής ετοιμότητά του να θυσιαστεί για την πατρίδα ας μας εμπνέει σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Αιωνία σου η μνήμη, αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ μας”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων