20/01/2020 20/01/2020 Στον μακαριστό προκάτοχό του κυρό Ιάκωβο, αναφέρθηκε σήμερα με ανάρτησή του ο Σεβ. Αρχιεπισκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την ημέρα τιμής προς τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ.  Ο Αρχιεπίσκοπος τονίζει το θάρρος που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος να διαδηλώσει μαζί με τον Λούθερ Κίνγκ για την ισότητα και τη δικαιοσύνη, ενώ εκφράζει την ευχή ώστε...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 16:25

Ο Αρχιεπ. Αμερικής για το θάρρος του προκατόχου του Ιακώβου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής για το θάρρος του προκατόχου του Ιακώβου

Στον μακαριστό προκάτοχό του κυρό Ιάκωβο, αναφέρθηκε σήμερα με ανάρτησή του ο Σεβ. Αρχιεπισκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την ημέρα τιμής προς τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. 

Ο Αρχιεπίσκοπος τονίζει το θάρρος που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος να διαδηλώσει μαζί με τον Λούθερ Κίνγκ για την ισότητα και τη δικαιοσύνη, ενώ εκφράζει την ευχή ώστε να συνεχίσει το έργο του.

“Στη σημερινή μέρα τιμής του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ θυμόμαστε τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο που είχε το θάρρος να διαδηλώσει μαζί με τον Dr. King για ισότητα και δικαιοσύνη! Μακάρι να τους ακολουθήσουμε στον συνεχιζόμενο αγώνα για δικαιοσύνη”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων