19/05/2019 19/05/2019 Με μήνυμα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου ξεκίνησε η εβδομηκοστή έβδομη τελετή απονομής των πτυχίων του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού, το Σάββατο 18 Μαΐου. Στο μήνυμα του, το οποίο ανέγνωσε ο Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος, αρχιγραμματέας της Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είπε τα εξής: «Ελλόγιμοι καθηγητές, Αγαπημένοι μου φοιτητές...
19 Μαΐου, 2019 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 12:53

Ο Αρχιεπ. Αμερικής χαιρέτησε την τελετή αποφοίτησης στην Βοστώνη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής χαιρέτησε την τελετή αποφοίτησης στην Βοστώνη

Με μήνυμα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου ξεκίνησε η εβδομηκοστή έβδομη τελετή απονομής των πτυχίων του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού, το Σάββατο 18 Μαΐου. Στο μήνυμα του, το οποίο ανέγνωσε ο Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος, αρχιγραμματέας της Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είπε τα εξής:

«Ελλόγιμοι καθηγητές, Αγαπημένοι μου φοιτητές και φοιτήτριες του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής μας Σχολής, σας χαιρετίζω με τον πασχάλιο χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη».
Σας γράφω σήμερα από τον Λόφο της Ελπίδας, την Θεολογική Σχολή της Χάλκης, την οποία υπηρετώ εδώ και οκτώ χρόνια, από εδώ, από όπου η Μητέρα μας Εκκλησία, το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, με στέλνει κοντά σας, για να σας διακονήσω με αγάπη και με αφοσίωση. Σε όλους και όλες που αποφοιτούν σήμερα εύχομαι από την καρδιά μου καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους και είμαι σίγουρος ότι θα είστε πολύτιμοι εργάτες της Εκκλησίας, τίμιοι διάκονοι του λαού του Θεού, καύχημα της Ορθοδοξίας μας. Ανυπομονώ να έρθω κοντά σας και να σας γνωρίσω προσωπικά.  Ο Θεός μαζί σας».

Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων