18/10/2019 19/10/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτηση του: “Σήμερα (σ.σ. χθες), γιορτάζουμε τον Ευαγγελιστή Λουκά, τον γιατρό που θεράπευσε περισσότερους με τα γραπτά του παρά με θεραπείες. Απηύθυνε και το Ευαγγέλιό του και τις Πράξεις των Αποστόλων προς τον “Θεόφιλο”- “τον φίλο του Θεού”. Όλοι, είμαστε καλεσμένοι να γίνουμε φίλοι του Θεού...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2019 - 9:39

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον Ευαγγελιστή Λουκά

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον Ευαγγελιστή Λουκά

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτηση του:

“Σήμερα (σ.σ. χθες), γιορτάζουμε τον Ευαγγελιστή Λουκά, τον γιατρό που θεράπευσε περισσότερους με τα γραπτά του παρά με θεραπείες. Απηύθυνε και το Ευαγγέλιό του και τις Πράξεις των Αποστόλων προς τον “Θεόφιλο”- “τον φίλο του Θεού”. Όλοι, είμαστε καλεσμένοι να γίνουμε φίλοι του Θεού και να μεταμορφωθούμε από τα λόγια του”.

“Today we celebrate the Evangelist Luke, a doctor who healed more souls by his writings than any treatments. He addressed both his Gospel and the Acts of Apostles to “Theophilos” – the “friend of God.” We are all called to be friends of God and be transformed by his words”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων