07/04/2020 07/04/2020 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στο Παρεκκλήσιο του Απ. Παύλου στην Αρχιεπισκοπή, καθώς εύχεται για τους κεκοιμημένους και όσους πιστούς ασθενούν, κατ’ ετούτες τις ημέρες, λόγω COVID19. Είθε ο Κύριος να παρηγορήσει τους ασθενείς!    «Στείλτε τα ονόματα κεκοιμημένων φίλων και συγγενών που έφυγαν και αυτών που ασθενούν εξαιτίας του κορωνοϊού. Θα...
07 Απριλίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 20:53

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εύχεται για τους ασθενείς του COVID19 (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εύχεται για τους ασθενείς του COVID19 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στο Παρεκκλήσιο του Απ. Παύλου στην Αρχιεπισκοπή, καθώς εύχεται για τους κεκοιμημένους και όσους πιστούς ασθενούν, κατ’ ετούτες τις ημέρες, λόγω COVID19. Είθε ο Κύριος να παρηγορήσει τους ασθενείς!

 

«Στείλτε τα ονόματα κεκοιμημένων φίλων και συγγενών που έφυγαν και αυτών που ασθενούν εξαιτίας του κορωνοϊού. Θα εύχομαι καθημερινά στο Παρεκκλήσιο του Απ. Παύλου στην Αρχιεπισκοπή, υπέρ ταχείας αναρρώσεως των ασθενούντων και αναπαύσεως των κεκοιμημένων» αναφέρει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε επίκαιρη ανάρτησή του.

 

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων