11/09/2020 11/09/2020 “Στο “Σημείο Μηδέν” θυμόμαστε αυτούς που χάθηκαν την 11/09, τις οικογένειες και τους φίλους τους. Θυμόμαστε τους ήρωες που έδωσαν και τη ζωή τους στα συντρίμμια. Γι’ αυτούς χτίζουμε ξανά τον Άγιο Νικόλαο, και για έναν καλύτερο κόσμο. Είθε ο Θεός να παρηγορεί όσους θρηνούν σήμερα!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 21:14

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: “Γι’ αυτούς χτίζουμε ξανά τον Άγιο Νικόλαο”

Διαδώστε:
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: “Γι’ αυτούς χτίζουμε ξανά τον Άγιο Νικόλαο”

“Στο “Σημείο Μηδέν” θυμόμαστε αυτούς που χάθηκαν την 11/09, τις οικογένειες και τους φίλους τους. Θυμόμαστε τους ήρωες που έδωσαν και τη ζωή τους στα συντρίμμια. Γι’ αυτούς χτίζουμε ξανά τον Άγιο Νικόλαο, και για έναν καλύτερο κόσμο. Είθε ο Θεός να παρηγορεί όσους θρηνούν σήμερα!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτηση του, με φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη σημερινή παρουσία του ενώπιον του ελληνορθοδόξου Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων