10/04/2020 10/04/2020 Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος εφαρμόζει διάφορους τρόπους ώστε να μην χαθεί η επικοινωνία με το ποίμνιό του, παρά τα περιοριστικά μέτρα. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο του Λάζαρου, 11 Απριλίου θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή συζήτηση με τους Έλληνες ορθόδοξους πιστούς της Αμερικής....
10 Απριλίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 8:11

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής “συνομιλεί” με το ποίμνιό του

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής “συνομιλεί” με το ποίμνιό του

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος εφαρμόζει διάφορους τρόπους ώστε να μην χαθεί η επικοινωνία με το ποίμνιό του, παρά τα περιοριστικά μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο του Λάζαρου, 11 Απριλίου θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή συζήτηση με τους Έλληνες ορθόδοξους πιστούς της Αμερικής.
Η “συζήτηση” αυτή θα συντονιστεί από τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλοδήμος, “μια αξιόπιστη φωνή για πάνω από 35 χρόνια” όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.
“Ειδικά αυτή τη στιγμή, όταν υπάρχει πραγματικός πόνος και αγωνία στην Εκκλησία μας, χαίρομαι που έχω την τεχνολογία να φτάσω σε όλη τη χώρα και να ακούω τη φωνή των πιστών. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι ο Αρχιεπίσκοπός τους στέκεται μαζί τους και θέλω να τους πω πόσο αγαπητοί είναι και πόσο ανεκτίμητοι, ο καθένας ξεχωριστά- καθώς ξεκινάμε αυτό το δύσκολο ταξίδι προς το Άγιο Πάσχα, μέσα από την Μεγάλη Εβδομάδα” σχολίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων