14/12/2019 14/12/2019 Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Τα παιδιά του Συλλόγου Χορού Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης μαζί με τους εκπαιδευτές και τις οικογένειες τους υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. Η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψης των μελών στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης και έχει...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 16:18

Ο Σύλλογος Χορού Νέων Βοστώνης στον Μητροπολίτη Μεθόδιο

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος Χορού Νέων Βοστώνης στον Μητροπολίτη Μεθόδιο

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Τα παιδιά του Συλλόγου Χορού Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης μαζί με τους εκπαιδευτές και τις οικογένειες τους υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.

Η συνάντηση διεξήχθη στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψης των μελών στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης και έχει συνδεθεί με τον παραδοσιακό στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τα παιδιά. Επίσης, τα παιδιά παρουσίασαν τους ελληνικούς χορούς που μαθαίνουν μέσω του προγραμμάτων του Συλλόγου ενώ τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο να προσφέρει σε όλα τα παιδιά μια τσάντα με διάφορα δώρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων