11/01/2022 12/01/2022 «Θρηνούμε μαζί με όλους όσοι επλήγησαν από τη φριχτή πυρκαγιά στο Μπρονξ και προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των συνανθρώπων μας που χάθηκαν». Με αυτή την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια τουλάχιστον 19 ατόμων από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 0:31

Οδύνη Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μπρονξ

Διαδώστε:
Οδύνη Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μπρονξ

«Θρηνούμε μαζί με όλους όσοι επλήγησαν από τη φριχτή πυρκαγιά στο Μπρονξ και προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των συνανθρώπων μας που χάθηκαν».

Με αυτή την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια τουλάχιστον 19 ατόμων από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή σε πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών στο προάστιο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Όπως, μάλιστα, σημείωσε, «αγαπώντας τους γείτονές μας όπως τον εαυτό μας, πρέπει να θεωρούμε τον καθένα ως τον πλησίον μας» και απηύθυνε έκκληση συμμετοχής όλων στον έρανο που διοργανώνει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ ‘Ανταμς, για τη στήριξη των πληγέντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων