27/11/2019 27/11/2019 Εκστρατεία ενημέρωσης ενάντια στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα ξεκινά η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, μετά τα τελευταία κρούσματα που παρουσιάστηκαν  με επιτήδειους που προφασιζόμενοι ότι είναι ιερείς ή εκπρόσωποι της Εκκλησίας στέλνουν email ζητώντας χρήματα. «Ο Ιερέας της ενορίας σου δεν πρόκειται ποτέ να σε προσεγγίσει μέσω προσωπικού email, για να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια» αναφέρεται στο έντυπο υλικό...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 8:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 8:22

«Όχι, ο ιερέας δεν θα ζητήσει χρήματα online»

Διαδώστε:
«Όχι, ο ιερέας δεν θα ζητήσει χρήματα online»

Εκστρατεία ενημέρωσης ενάντια στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα ξεκινά η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, μετά τα τελευταία κρούσματα που παρουσιάστηκαν  με επιτήδειους που προφασιζόμενοι ότι είναι ιερείς ή εκπρόσωποι της Εκκλησίας στέλνουν email ζητώντας χρήματα.

«Ο Ιερέας της ενορίας σου δεν πρόκειται ποτέ να σε προσεγγίσει μέσω προσωπικού email, για να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια» αναφέρεται στο έντυπο υλικό που κυκλοφόρησε από την Αρχιεπισκοπή και αναμένεται να μοιραστεί στις ενορίες.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής παρέχονται οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι απατεώνες αλλά και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων