10/01/2020 10/01/2020 Πραγματοποιείται αύριο 11 Ιανουαρίου στο Long Island Marriott στο Uniondale της Νέας Υόρκης το 8ο Ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικής Παράδοσης και Χορού, ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2020 Είναι μια γιορτή νεολαίας, ελληνικής κληρονομιάς και παραδοσιακού χορού που διοργανώνει το Γραφείο Νεολαίας της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Οι ενορίες και η Ομογένεια συνεχίζουν να υποστηρίζουν το...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 12:18

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2020: Οι νέοι της Αμερικής χορεύουν

Διαδώστε:
ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2020: Οι νέοι της Αμερικής χορεύουν

Πραγματοποιείται αύριο 11 Ιανουαρίου στο Long Island Marriott στο Uniondale της Νέας Υόρκης το 8ο Ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικής Παράδοσης και Χορού, ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2020
Είναι μια γιορτή νεολαίας, ελληνικής κληρονομιάς και παραδοσιακού χορού που διοργανώνει το Γραφείο Νεολαίας της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Οι ενορίες και η Ομογένεια συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Φεστιβάλ Χορού καθώς μεγαλώνει και διευρύνεται. “Ελπίζουμε ότι θα ενώσει τη νεολαία μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι ανοικτό σε χορευτικές ομάδες και σχήματα των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεών της, αλλά και συλλόγων, σωματείων και οργανώσεών της Ελληνοαμερικανικής κοινότητος. Το φεστιβάλ διαιρείται σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία. Η 4η κατηγορία είναι για μικρά παιδιά έως οκτώ ετών και οι ομάδες συμμετέχουν εκτός διαγωνισμού. Η 3η κατηγορία είναι για παιδιά 9-11 ετών, η 2η κατηγορία είναι για παιδιά 12-14, η 1η κατηγορία είναι για εφήβους 15-17 ετών. Οι νέοι 18 ετών και άνω, διαγωνίζονται στην κατηγορία senior.
Το βράδυ θα ακολουθήσει η τελετή Απονομής Βραβείων και εορταστικό δείπνο με χορό και γλέντι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων